Babysalmesang i Harte Kirke

”At synge for et lille barn er en kærlighedserklæring i musikalsk form.”

Babysalmesang er for babyer i alderen ca. 2 – 8 mdr. og deres forældre.

Vi mødes hver onsdag kl. 10 i Harte kirke, hvor vi synger salmer og børnesange, laver fagter, lytter til musik, danser og vugger børnene.

Et forløb varer 10 gange bestående af ca. 40 minutters sang og musik, efterfulgt af kaffe/te og med tid til hyggesnak, hvis man har lyst til det.

Næste forløb begynder onsdag den 5. september 2018

Babysalmesang kræver ikke et stort kendskab til kirken, og du behøver ikke være et musikalsk geni for at deltage. Alle kan være med!
Husk, at din stemme er din babys yndlingsstemme.

Det er gratis at deltage, men det er nødvendigt at tilmelde sig. Der er plads til 10 børn på holdet. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at tilmelde dig, så kontakt Christina Graversen (kirkemusiker) på tlf. 20 99 68 42 eller organist@hartekirke.dk. Man kan også tilmelde sig på jaco@km.dk til kirkens kontor.

Formålet med undervisningen

• At stimulere barnets umiddelbare glæde ved musik og inspirere forældrene til den særlige kontakt, som aktiv musikudøvelse giver mulighed for
  • At knytte glade og varme oplevelser til salmerne og til kirkerummet for både børn og voksne
  • At stimulere barnets sansemotoriske, følelsesmæssige, sociale og sproglige udvikling gennem musikalsk aktivitet